En ole vähään aikaan kirjotellut tänne kun ei ole ollut mitään jännää kirjottamisen aihetta. Same old, same old. Paitsi ollaan nyt vihdoin saatu hoidettua asioita vähän "eteenpäin", 9 kk yrityksen tienoilla. Mies purkitti pari päivää sitten simppoja, ja sieltä saadaan tulokset ensi viikon lopussa. Miestä jännittää näköjään aika paljon, mutta itse olen sitä mieltä että se on mun omituinen kroppa joka tässä häiritsee lapsentekoa. Itse sain ajan gynelle vasta tammikuulle, kun siellä on niin ruuhkaista. Toisaalta tässä on odotettu jo niin kauan ettei kuukauden odotus tunnu enää niin paljon. Huijasin muuten lääkärissä että oltais yritetty vuosi, mutta en JAKSA spekuloida että onko jommankumman meistä alapäässä mitään vikaa. Olen jo nimittäin diagnosoinut itseltäni Googlen avulla jo vaikka mitä...

Tilasin muuten ensimmäisen vauvan vaatteeni! (Juu lupaan etten tilaa enää ennen kuin plussa tulee...) Haluaisin sitten joskus kertoa miehelle raskaudesta "erikoisella" tavalla, joten tilasin netistä sellaisen "I Love Daddy"-bodyn kokoa 62 :) Pakkasin sen lahjapakettiin ja jemmaan sitä vaatekaapissa sitä suurta hetkeä varten. Ja hyvä että pakkasin pois silmistä, muuten saattaisin käyttää sitä valkoista bodya itkurättinä menkkojen tullessa.

Nyt on kp 24 (10 dpo), ja pari iltaa on ollut lämpöä. Kovasti yritän uskotella että se ois muuta kun flunssaa, mutta tuskin raskausoireisiin kuuluu kipeä kurkku ja särkyvät lihakset. Mutta toivoa pidän silti yllä... :)