Ja kun se ovulaatio sitten iskee, niin se iskee sitten tietysti kun meillä on viikonloppuna nelihenkinen sukulaisperhe vieraina!

Oltiin mieheni kanssa lastenvahtina pe iltana ja tottakai just sinä päivänä pärähti kaksi viivaa ovulaatiotestiin. Luultiin sitten et pe iltana voitais puuhailla kun lapset ois menny nukkumaan (ja lapsien vanhemmat oli humputtelemassa). No, lapsien vanhemmat halusivatkin tulla lapsiensa luo juhlista JO puoli yhdeksältä niin ei siinä mitään kahdenkeskistä aikaa ollut, 4-vuotias poika oli vielä täydessä tohinassa. Loppujen lopuksi päädyttiin sitten, kahtena iltana peräkkäin, tehtailemaan vauvaa hiiiiiiirenhiljaa meidän sängyssä kun nelihenkinen perhe nukkui (toivonmukaan!) seinän takana olkkarissa. Häpeän silmät päästäni jos kuulivat...

Oli kyllä aika noloa toimintaa, kun meidän sänky natisee niin ei voitu  sitten ihan normaalisti. Yritettiin sitten lattialla mutta parkettikin natisi, ja sitten "käsipelillä melkein loppuun asti ja loppumetreillä maaliin", mutta ei siinä stressissä meinannu ajoitus onnistua. Siinä sitten kun ähisin miehelle koko ajan että "shhhhhhhhh" ja vaihdeltiin hankaliin asentoihin kun aina jostain kuului ääniä, ehti välillä lippu mennä puolitankoon. Ja taas alusta. Voi sitä ähinää ja puhinaa, ja ihan hiirenhiljaa.

Jos joku ihmettelee miksei menty muualle, niin vaihtoehtoina harkittiin myös että häivyttäisiin takaovesta "viemään roskia" yhdessä tai hakemaan apteekista migreenilääkettä (kummallakaan meistä EI ole migreeniä) silloin puolenyön aikaan. Muita ehdotuksia ei sitten tullut mieleen.

Voi kamala, jos tästä tulee vauva aikaan niin hieman on noloa miten on saanut alkunsa. Kerrotaan sitten pieni valkoinen valhe, mielummin vaikka että peuhattiin 2 minuuttia lauantai-iltana humppaohjelmien jälkeen!